Digipant.se blir rekordsponsor till Täby Friidrottsgala!

Sefina Pantbank och deras nya digitala tjänst digipant.se blir rekordsponsor till Täby Friidrottsgala! Det gör att vi kan krydda tävlingen med prispengar till de seniorer och juniorer som sätter nya svenska rekord eller Sverigebästan. Därmed skruvas förväntningarna upp ytterligare inför Friidrottsgalan den 4 juni!

Sefina är nordens största pantbank och grundades redan 1884. Hos Sefina kan du värdera föremål, låna pengar mot säkerhet i fysiska föremål, sälja ditt guld, eller fynda på auktion.

Sefina har precis lanserat digipant.se. Det är en helt digital pantbank där du enkelt kan belåna ditt guld hemifrån och du få betalning direkt via Swish efter att guldet värderats av Digipants smyckesexperter. 

Får vi se nya rekord på Tibblevallen?

Sefina Pantbank är känt för sitt stora engagemang i idrottsrörelsen, bl a som huvudpartner till Hammarby Fotbolls dam- och herrlag, samarbetspartner till SM-finalen i bandy, sponsorsengagemang inom trav och padel, men också partner till ett par välrenommerade friidrottstävlingar. Och nu gör de alltså ytterligare en värdefull insats för idrotten och friidrotten. 

”Att digipant.se går in som rekordsponsor till Täby Friidrottsgala är verkligen ett drömbesked. Eftersom Täby IS fyller 100 år i år så har vi jobbat för ett riktigt pampigt firande med friidrottstävlingar i toppklass. Tillsammans med Sefina och Digipant.se så vågar vi nu satsa mot en publikfest! Hur häftigt hade det inte varit med ett svenskt rekord på lilla Tibblevallen?”

 Bo Sjölander, Ordförande Täby IS Friidrottsklubb

”Det är fantastiskt att kunna vara med och bidra till idrotten och folkhälsan. Vi tycker Täby Friidrottsgala är ett härligt initiativ för att öka intresset för idrotten bland stora och små. Nu när vi lanserar digipant.se så kommer tävlingen dessutom med perfekt tajming. Digipant har utvecklats och lanserats på rekordtid, men med grunden i det vinnande koncept som funnits sedan 1884. Med Digipant kan vi erbjuda samma pålitliga värdering, snabba utbetalningar och fina kundservice helt digitalt till dem som kanske inte vill eller har möjlighet att ta sig till ett fysiskt pantkontor. Nu blir det spännande att se om löparna på Täby Friidrottsgala är lika snabba, då kan vi nog förvänta oss att ett antal rekord ryker den 4 juni!”

Mathias Stjernlöf, nordisk marknadschef Sefina Pantbank och digipant.se

På vår sajt kan du läsa mer om gällande svenska rekord och sverigebästan i de grenar som kommer avgöras på Täby Friidrottsgala. Då pratar vi om 150m, 300m, 600m, 1000m, 100m/110m häck, 300m häck, höjd, stav och längd för herrar och damer.

Vi förmodar att Armand Duplantis kan slappna av, men rekordinnehavarna på de udda löpdistanserna har anledning att sova oroligt fram t o m den 4 juni! 

Ni kommer väl ihåg att vi bjuder på fri entré, så ta chansen att se Täbys och några av Sveriges bästa friidrottare på nära håll. Söndagen den 4 juni kl. 16-19 är tiden som gäller.

Dela inlägget